Newsy muzyczne

Jutro Within Temptation przypomni koncert z Rotterdamu

Within Temptation pokaże swój pierwszy koncert halowy z towarzyszeniem orkiestry na swoich kanałach social media. Obejrzyj “Black Symphony” koncert z Ahoy Areny z Rotterdamu już w najbliższy czwartek, 30 kwietnia o godz. 20.30 na kanale Facebook, YouTube albo Twitch.

Po raz pierwszy w swojej karierze Within Temptation połączyło siły z  Metropole Orchestra (pod batutą Julesa Buckleya) i 20-głosowym klasycznym chórem, podnosząc swoje utwory na jeszcze wyższy poziom. Ten spektakularny koncert Within Temptation odbył się 7 lutego 2008 roku. Zespól zagrał dla 10 000 fanów, zaskakując ich występami takich gości specjalnych jak Mina Caputo (Life Of Agony), Anneke van Giersbergen (The Gathering) i George Oosthoek (Orphanage), a w reperturze grupy znalazł się każdy przebój, jaki nagrał zespół od początku swojej kariery do 2008 roku, w tym „Mother Earth”, „Stand My Ground” i „All I Need”.

DVD “Black Symphony” zadebiutowało na TOP 10 bestsellerów w wielu krajach, a sam występ jest jednym z najbardziej legendarnych koncertów zespołu w karierze tej grupy. Zobacz ten koncert już w najbliższy czwartek, 30 kwietnia w mediach społecznościowych formacji: na oficjalnym kanale Facebook , YouTube i Twitch.

Godzina:

08:30PM CEST (Europa)

07:30PM BST (Anglia)

09:30PM MSK (Moskwa & Finlandia)

11:30AM PDT (Los Angeles)

01:30PM CDT (Meksyk)

02:30PM EDT (Nowy Jork)

03:30PM BRT (Brazylia)


Pokrewne wątki:

Midnight Oil zagra ostatnie tournee

2021-12-04

Australijska grupa podała szczegóły nowej płyty "Resist", która będzie promowana ostatnią trasą koncertową w karierze tego zespołu.

Czytaj więcej...

Bracia Sarapata prezentują 'EP1'

2021-12-04

Ukazał się debiutancki album elektronicznego krakowskiego duetu Sarapata zatytułowany "EP1".

Czytaj więcej...

Warszawskie Pinn Dropp z nową ep-ką

2021-12-03

W grudniu 2021 roku ukaże się EP warszawskiej grupy Pinn Dropp „....Calling from Some Far Forgotten Land”. Wydawnictwo to jest zapowiedzią drugiego studyjnego krążka progrockowego zespołu, który w 2019 wydał bardzo dobrze przyjęty album „Perfectly Flawed”.

Czytaj więcej...

Hedone się nie wstydzi

2021-12-03

Dziś ukazała się nowa wersja utworu „Wstyd” pochodzącego z ostatniego, jak dotąd, albumu łódzkiej grupy Hedone „2020”. W klipie do tej piosenki wystąpił Guma z grupy Moskwa, który także w tej piosence gościnnie zaśpiewał.

Czytaj więcej...

Bluszcz zakwitł w 'Lasach Prywatnych'

2021-12-03

Wrocławski duet Bluszcz ujawnił nowy singiel "Lasy prywatne".

Czytaj więcej...

Ólafur Arnalds na dwóch koncertach w Polsce

2021-12-02

Wielokrotnie nagradzany islandzki artysta, kompozytor i producent Ólafur Arnalds powraca do koncertowania po wydaniu swojego monumentalnego albumu „Some kind of peace". Dwukrotnie nominowany do Grammy 2022 twórca wystąpi 30 czerwca w Cavatina Hall w Bielsku-Białej oraz 1 lipca we wrocławskim Narodowym Forum Muzyki.

Czytaj więcej...

Paula Roma uziemiona

2021-12-02

"Uziemienie" to pierwszy singiel zapowiadający nowy album, nad którym aktualnie pracuje Paula Roma wraz z producentem Jurkiem Zagórskim.

Czytaj więcej...

Jakub Skorupa zaprasza na 'Barbórkę'

2021-12-02

Nowy singel artysty okrzykniętego kandydatem do Polskiego Debiutu Roku oraz plan jego pierwszej trasy koncertowej.

Czytaj więcej...

Sorry Boys jadą na święta do domu

2021-12-01

Zespół Sorry Boys nagrał piosenkę o powrocie do domu na Święta, do której powstał klip zrealizowany na ulicach nocnej Warszawy.

Czytaj więcej...

Pierwsze szczegóły festiwalu World Wide Warsaw 2022

2021-12-01

Przyszłoroczna edycja World Wide Warsaw odbędzie się w dniach 31 marca - 2 kwietnia w kilkunastu lokalizacjach na terenie stolicy.

Czytaj więcej...

Koniec treści

Brak więcej stron do załadowania